Tämän asian kohdalla en oikein edes tiedä mistä aloittaa. Suhteen alussa se halu toista kohtaan on niin voimakasta, ettei voi edes kuvitella, että se joskus hiipuisi. Itsetunnossa tuntuu, kun toinen ei halua. Varsinkin, kun tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin käy minulle. Porno ja muiden naisten kuvat kyllä kiinnostavat, mutta en minä. Kysyn mitä voin tehdä ja millä "maustaa" seksisuhdetta, mutta hän ei osaa ehdottaa mitään. Ja tämä miehen kanssa, jonka kanssa aiemmin oli seksiä joka päivä, usein pari kertaa päivässä.


Tunnen itseni todella säälittäväksi, kun kyselen ja otan puheeksi. Haluaisin olla viileän seksikäs, josta tiedän mieheni pitävän. Hänestä on seksikästä, kun nainen vaikuttaa siltä, että tätä ei kiinnosta. Mutta se en ole minä. Minua kiinnostaa. Kiinnostaa loputtomasti. Haluan puhua, kysyä, halailla. Rakastan miestäni valtavasti. Tiedän, etten vastaa mieheni "ihannenaista", kuten aiemmin narisin. Ja tämän asian kanssa olisi helpompi elää, jos mieheni silti haluaisi seksiä kanssani.


Mies on sanonut, että syynä on se, että hän on epävarma omasta kropastaan. Mutta minusta tuntuu, että tämä on vain tekosyy. Tänään meillä oli seksiä ja minusta se oli ihanaa. Hän vaikutti seksin jälkeen etäiseltä, kuin ei olisi pitänyt siitä. En halua, että seksistä tulee meille tabu, niin kuin kävi edellisessä suhteessani. Että siitä tulee pelottava ja ahdistava asia. En halua tehdä samoja virheitä tällä kertaa. 

<3 MK